12ος πιθηκος

Βιογραφία 

Ο 12ος πίθηκος είναι ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της hip hop σκηνής ,δηλώνει underground και τα τραγούδια πού λέει τα έχει γράψει αυτός και είναι ‘βγαλμένα’ μέσα από τα καθημερινά γεγονότα. Τα τραγούδια που λέει μιλάνε για διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν σε όλους και μέσα από τη μουσική της HIP-HOP εκφράζεται και εξηγεί στον κόσμο αυτά που συμβαίνουν.

Ό 12ος πίθηκος είναι 27 ετών και θεωρείται αν όχι ο καλύτερος από τους καλύτερους raper στην Ελλάδα .Έχει βγάλει είδη πολλά τραγούδια και όλα μιλάνε για καταστάσεις που έχει ζήσει είτε αυτός είτε συμβαίνουν γενικά στην χώρα .Το τελευταίο του τραγούδι που κυκλοφόρησε στης 20 Φεβρουαρίου του 2012 με τον τίτλο “Δια πυρός και σιδήρου” μιλάει γενικά για την κατάσταση που αντιμετωπίζει αυτήν την στιγμή η Ελλάδα και την χρεοκοπία την οποία πρέπει να αποφύγει..

Δισκογραφία

O 12ος πίθηκος έχει “βγάλει” τα εξής album,το “100%style” το οποίο κυκλοφόρησε το 2011, το “Ποιος το περίμενε” που κυκλοφόρησε το 2004, το “Μόνο η Αρχή” που κυκλοφόρησε το 2007.

Ο 12ος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δίνει υλικό, που σε συνδυασμό με τους δίσκους του  τον έχουν κάνει από τους πιο αγαπημένους MC’s στην Ελλάδα.

Advertisements

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s